CYSCompany.com

Duurzaam presteren - duurzame inzetbaarheid voor organisaties 

Pons Jan Vermeer is coach/trainer voor verschillende doelgroepen. Zijn interesse ligt in alles wat de prestaties en balans van mensen verbetert; fysiek, mentaal en emotioneel. Hij begeleidt een tiental topsporters op mentaal gebied en is adviseur van diverse topclubs. Olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband noemt hem een van de toonaangevende slaapspecialisten in Nederland!

 

Pons Jan heeft zich de afgelopen jaren veel verdiept in de functie en achtergrond van slapen en de mogelijkheden om dit te optimaliseren. In het kader daarvan heeft hij onder andere bij de politie specifieke trainingen gegeven met het oog op de nachtdiensten. Ook verzorgt hij trainingen voor bedrijven als ING, Nationale Nederlanden, TNO en VGZ. Recent heeft hij alle ouders van voetbaltalenten van de Feyenoord-opleiding geïnspireerd op het gebied van slaap en topsport.

 

In-company trainingen, workshops en coaching

Pons Jan Vermeer verzorgt workshops en trainingen gericht op de eigen praktijk. Dit werkt, zo horen we terug van deelnemers en klanten. Wanneer je  medewerkers wilt laten ondersteunen in het beter managen van hun balans en stress, verzorgen we bijvoorbeeld een training Duurzaam Presteren.

Voor leidinggevenden en P&O’ers die vooral meer willen weten van hoe stress werkt en wat zij kunnen bijdragen aan het in balans houden of terug in balans brengen van medewerkers, verzorgt Pons Jan Vermeer een training "De Bedrijfsatleet".

 

Uiteraard coacht Pons Jan ook individuele medewerkers of leidinggevenden in het effectief managen van de eigen balans of die van medewerkers.

 

Meer weten? Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Interview AB& Start & Finish:

19 januari 2014

 

Mental Coaching voor trainers Olympische Teams Suriname

 

Bekijk hier de video