CYSCompany.com

Dagvoorzitter / Spreker / Workshop begeleider

BETUWSE ONDERNEMERS IN BEWEGING

4 aprl 2019

 

Gezonde Werkvloer Rivierenland! Donderdag 4 april, als onderdeel van ons 30-jarig jubileum. 

Betuwse Ondernemers in Beweging! Als ondernemer weet je het als geen ander, stil zitten is funest, er moet altijd roering zijn, leven in de brouwerij. Ga je enkel op routine draaien, dan zal dit zich vroeg of laat wreken. Of de inhaalslag dan nog gemaakt kan worden is zeer de vraag. Het in Beweging zijn wordt op deze Betuwse Ondernemersavond zowel letterlijk als figuurlijk belicht, want hoe belangrijk is het om gezonde en fitte medewerkers te hebben en hoe essentieel is het om zelf in Topvorm te zijn? 

Marko Koers; 9-voudig Nederlandskampioen Marko Koers is geen onbekende in de ondernemerswereld. Hij verstaat als geen ander de kunst om zijn topsportverleden te vertalen naar het bedrijfsleven.
Pons Jan Vermeer; Mentaalbegeleider en dè specialist op gebied van slaap en herstel. Hij zal zijn zienswijze op “Duurzame Inzetbaarheid” op een prikkelende wijze presenteren. 

Ontvangst Deze avond ben je te gast bij Healthclub Juliën, die dit jaar reeds 30 jaar actief is in de regio en sport en gezondheid heeft ondergebracht in een ruim, modern en innovatief multifunctioneel centrum. Partners inpandig zijn o.a. Fysiotherapie Sylvia Crum en Diëtistenpraktijk Eetstijl. Samen met DureVole wordt het bedrijven in de regio mogelijk gemaakt om “Duurzame Inzetbaarheid” gestalte te geven. 

Programma
17.30-18.15 uur Inloop, ontvangst met Betuws drankje en Prijs-Lot

18.15-18.45 uur Welkom door Juliën van der Slikke “Healthclub Juliën in een Notendop”

18.45-19.30 uur Buffet | (Gezondheid)Testjes 19.30-20.30 uur Sprekers; Marko Koers en Pons Jan Vermeer

20.30-22.00 uur Prijsuitreiking | Dankwoord | Nazit | Testjes | Netwerken 

Graag zien we je verschijnen op deze Betuwse Ondernemersavond. (Heeft je bedrijf/onderneming een HR in dienst, noteer haar of hem dan ook gerust op de gastenlijst) Namens Juliën en Monique (Healthclub Juliën) en Gillian en Pons Jan (DureVole) 

 

 

 

LUNCHBIJEENKOMST GEZONDE WERKVLOER

27 maart 2019

 

 

Wij nodigen u graag uit voor een bijzondere lunchbijeenkomst op woensdag 27 maart, waarbij een ‘gezonde werkvloer’ centraal staat.

Ben je fit, dan zet je de beste prestaties neer. Niet alleen in de sport, maar ook in het bedrijfsleven. Werkgevers met een gezonde werkvloer spelen het beste in op het steeds sneller veranderende werk. 

Hoe creëer je een gezonde werkvloer? 
En hoe draagt u bij aan de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers? Deze vragen worden op een pakkende manier beantwoord door gerenommeerde sprekers. Zij schetsen de mogelijkheden en zullen u absoluut inspireren. Dat geldt zeer zeker voor Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage en Mental coach Pons Jan Vermeer. Zij hebben hun kennis en vaardigheden uit de topsport vertaald naar het bedrijfsleven. Zonder twijfel helpen zij u bij het creëren van uw gezonde werkvloer.

De bijeenkomst vindt plaats op het gemeentehuis van de gemeente West Betuwe en is een gezamenlijk initiatief van de gemeente en Bedrijvenkring West Betuwe. 

Programma
12.00 uur: ontvangst
12.30 uur: welkom door Rian Verweort, voorzitter
14.15 uur: afsluiting

NB: voor de lunch wordt gezorgd

Locatie
Gemeente West Betuwe
Kuipershof 2 
4151 KH  Geldermalsen